Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over uw aankoop, onze service, levering of welke klacht dan ook. Neem dan contact met ons op. Wij zullen dan trachten de klacht te verhelpen en naar gepaste oplossing zoeken.

U kunt uw klachten mailen naar info@sidano.eu of per brief verzenden naar SIDANO, Kalmoesvaart 9, 2724 TV te Zoetermeer.

SIDANO is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Deze stichting maakt het mogelijk om klachten en geschillen op te lossen via de Stichting Geschillencommissie.

Geschillencommissie

De Geschillencommissie Webshop Keurmerk wordt beheerd door de Stichting Geschillencommissie.  Voordat u klaagt over een aangesloten webshop, dient u zich met uw klacht tot de betreffende webshop te wenden. Alleen wanneer u niet binnen een redelijke termijn respons ontvangt of wanneer uw klacht niet tot een aanvaardbare oplossing leidt, kunt u een klacht bij Webshop Keurmerk indienen. Webshop Keurmerk neemt uw klacht alleen in behandeling wanneer aanstonds duidelijk is dat uw rechten geschonden zijn dan wel wanneer uw klacht dienaangaande vragen oproept. Indien direct duidelijk is dat uw klacht onterecht is (uw conclusie of standpunt bijvoorbeeld in de stijd is met de wet of het recht zal u dat worden meegedeeld. Indien dat niet het geval is zal de betreffende webshop alsdan om uitleg worden verzocht en eventueel worden aangespoord de klacht alsnog naar behoren op te lossen.

© 2015 - 2022 SIDANO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel