De betaalmogelijkheden bij SIDANO:

  • iDealiDeal
  • Per bankoverschrijving
  • Contant
  • Onder rembours

iDeal

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij Sidano.eu afrekenen. Sidano.eu brengt geen extra kosten in rekening voor het gebruik van deze betaalmethode.

iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.

Betalen met iDeal kan direct, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik. U wordt direct op de hoogte gebracht van een geslaagde betaling. U houdt constant de controle en het overzicht op uw betaling, de iDeal betaling wordt meteen verwerkt en is direct zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

U kunt iDeal gebruiken als u internet bankiert bij: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Landschot Bankiers.

Per bankoverschrijving

Bent u niet in de gelegenheid om van de bovenstaande betaalmogelijkheid gebruik te maken, en bent u tevens niet in de gelegenheid contant te betalen bij het afhalen van de producten? Dan biedt sidano.eu u de optie het verschuldigde bedrag per bankoverschrijving vooraf te betalen. Kiest u dan deze optie als betaling in de webshop.

Contant

Contante betaling is mogelijk als u de bestelling afhaalt bij SIDANO te Zoetermeer. Voor deze optie worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wij zijn tevens in het bezit van een pinautomaat. Contant betalen bij levering? Dat is mogelijk onder rembours.

Rembours

U kunt ook kiezen voor de optie rembours. Middels deze mogelijkheid kunt u afrekenen bij de bezorger. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. De extra kosten voor betaling onder rembours is € 25,-

 

 

 

© 2015 - 2022 SIDANO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel